Šokoladas, bananas ir pekano riešutai … Šis skonio derinys yra skirtas. O bandelėje? Tikrai stebuklinga! Šios pūkuotos bananų riešutų bandelės yra veganasAr be glitimoir dosniai Dangteli su pekano riešutais ir šokolado drožlėmis. Hubba Hubba!
Premija? Juos lengva padaryti su 1 dubuo ir saujelė Paprasti, sveiki ingredientai. Tai muffin laikas, draugai!
Šie Veganai + be glitimo Šokolado drožlių bandelės prasideda nuo kiaušinių be kiaušinių: košės banano ir linų kiaušiniai. Linai ne tik saugo šiuos veganus, bet ir prideda omega- & pluošto turinčio gėrio ir Užtikrina visiškai drėgnas, švelnus bandeles.
Klevų sirupas saugo šiuos bandeles dažniausiai Natūraliai saldintas (be šokolado drožlių), o migdolų miltų ir mūsų miltų mišinio, be glitimo, derinys juos daro ypač pūkuotas su švelniu trupiniu Tekstūra!
Be muffino pagrindų, tokių kaip aliejus (arba veganiškas sviestas), kepimo soda, vanilė ir druska, yra tik du galutiniai ingredientai: Šokolado traškučiai ir pekano riešutai!
A dosnus Suma, žinoma! Mes nenustatytume jūsų už ką nors mažiau nei molty šokolado ir traškių pekano riešutų kiekvienas įkandimas.
Negalime laukti, kol išbandysite šiuos bandeles! Jie:
Pūkuotas
Drėgnas
Švelnus
Riešutas
Šokoladinis
Lengva padaryti
& Taip skanu!
Būdami dekadentiški, tačiau visaverčiai, jie puikiai tinka tingiam savaitgalio pusryčiams arba kaip užkandis, kuriuo galima mėgautis visą savaitę. Jie taip pat gražiai pašildo iš „Frozen“, jei norite juos visą laiką laikyti (pasitikėk mumis … jūs!).
Daugiau bandelių receptų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 10 (bandelės)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 2 Kasas Linų sėmenų valgis (gaminti linų kiaušinį*)
- 1/4 puodelis vanduo (gaminti linų kiaušinį*)
- 2 Vidutinis prinokę bananai (2 bananų derlius ~ 3/4 puodelio arba 210 g košės)
- 1/2 puodelis Klevo sirupas (arba agavos nektaras)
- 1/4 puodelis avokado aliejus, lydytas kokosų aliejus arba veganiškas sviestas
- 1 ½ TSP Kepimo soda
- 1 TSP Vanilės ekstraktas
- 1/2 TSP Jūros druska
- 1 puodelis MB 1: 1 GF mišinys (Arba kiti GF mišiniai arba universalūs miltai-žr. Pastabas*)
- 1 puodelis Migdolų miltai (arba migdolų valgis)
- 2/3 puodelis neapdoroti pekano riešutai, grubiai susmulkinti (arba antriniai graikiniai riešutai)
- 2/3 puodelis Tamsių šokolado drožlės (Be to, daugiau už tai
Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F (176 C) ir lengvai sutepkite standartinio dydžio muffino skardą arba pridėkite popierinius įdėklus. Atidėti.
Į didelį maišymo dubenį įpilkite linų sėmenų patiekalo ir vandens. Leiskite sėdėti 5 minutes, kad sutirštės – tai yra jūsų linų kiaušiniai.
Įpilkite bananų ir košės kartu su šakute ar bulvių koše, kol dažniausiai lygi.
Įpilkite klevų sirupo, aliejaus, kepimo sodos, vanilės ir jūros druskos. Šltelkite maždaug 30 sekundžių, kol gerai susimaišys.
Įpilkite miltų mišinio be glitimo ir migdolų miltų (arba migdolų patiekalų). Maišykite su mediniu šaukštu arba mentele, kol tik susimaišys. Sulenkite pekano riešutus ir šokolado drožles.
Tešlą tolygiai padalinkite tarp keksų skardinių, užpildydami beveik iki viršūnių. Pasirinktinai viršuje su keliais pabarstytais šokolado drožlėmis.
Kepkite 25–28 minutes arba tol, kol viršūnės taps auksinės rudos spalvos, o dantų krapštukas įterptas.
Leiskite 5 minutėms atvėsti į kekso skardą, tada švelniai išimkite ir leiskite visiškai atvėsti ant aušinimo stovo.
Atvėsę laikykite uždengtoje talpykloje kambario temperatūroje 3–4 dienas, šaldytuve 1 savaitę arba šaldiklyje iki 1 mėnesio.
*Mūsų originalus „pasidaryk pats“ GF mišinys taip pat veiktų pagal šį receptą, kaip ir panašūs parduotuvėje pirktos mišiniai. Jei ne be glitimo, galite pakeisti nesmulkintų kviečių konditerijos miltus arba nebalintus universalius miltus, skirtus mišiniui be glitimo.
*Modifikuotas iš bananų šokolado pekano bandelių mūsų kulinarinėje knygoje.
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.
Tarnavimas: 1 muffin Kalorijos: 345 Angliavandeniai: 39 g Baltymas: 5.1 g Riebumas: 21.9 g Sočiųjų riebalų: 4.3 g Polinesočiųjų riebalų: 4 g Mononesočiųjų riebalų: 10.5 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 314 mg Kalis: 358 mg Pluoštas: 5.1 g Cukrus: 17.4 g Vitaminas A: 3 Iu Vitaminas C: 2 mg Kalcis: 64 mg Geležis: 2.6 mg