Padaryk tai Prancūzų kepimo prieskoniai Sumaišykite vos per 2 minutes! Šis pikantiškas, česnakinis ir „sūrus“ prieskonių mišinys įprastas bulvytes paverčia restorano kokybės skanėstais. Tai veganai, be pieno ir be galo universalūs!
Štai kaip įprastas bulvytes paversti trokštančiais įkandimais-mūsų žaidimus keičiantys prancūziškos keptuvės prieskoniai! Alexas ir aš sukūrėme nepriekaištingą žolelių ir prieskonių mišinį, kuris prideda pikantiško, česnako ir stebėtinai „sūrio“ skonio perforatorių bet kokio tipo keptuvėms. Geriausia dalis? Tai yra visiškai augalinė ir trunka vos 2 minutes.
Tai, kuo šis prieskonis yra ypatingas, yra tobula tekstūra, kuri priglunda prie kiekvieno kepimo. Nesvarbu, ar gaminate namines keptas bulvytes, klasikines keptas bulves ar net gydydami šaldytas bulvytes, šis mišinys suteikia papildomo stebuklingo prisilietimo.
Pagrindiniai prancūziškų kepsnių prieskonių ingredientai
Šie prieskoniai veikia su bet kokio tipo bulvytėmis: kepti, kepti ar net šaldytos bulvytės. Jis turi trumpą ingredientų sąrašą ir yra gražios miltelinės tekstūros, dėl kurios jūsų bulvytės atrodo taip, lyg jos būtų padengtos kažkuo ypatingu. Štai ko jums reikės:
- Džiovintos petražolės už spalvų ir subtilų žolelių skonį
- Košerinė druska už tą tobulą pikantišką pagrindą
- Mitybos mielės Stebėtinai „sūrus“ posūkis
- Svogūnų milteliair gyliui
- Česnako milteliai Dėl turtingų, pikantiškų užrašų
Žaidimo keitiklis čia yra mitybos mielės-neleiskite, kad vardas jus įbaugina! Šis auksinis, miltelinis ingredientas suteikia nuostabų pikantišką skonį, kuris daro šį prieskonį tikrai ypatingą. (Naudokite likusius likučius, purškdami ją ant popkorno: tai Taigi Skanu!)
Pro patarimai dėl patyrusios bulvytės
Čia yra esminis patarimas: jei planuojate naudoti šį prieskonių mišinį, sumažinkite druską savo bazinio kepimo recepte per pusę (arba visiškai praleiskite jį). Mišinyje yra nepriekaištingas druskos kiekis, todėl, kad gautumėte geriausius rezultatus, galite pagardyti pagal skonį. Šis universalus prieskonis gražiai veikia:
Dietinės pastabos
Šis receptas yra vegetariškas, veganiškas, augalų, be pieno ir be glitimo.
Dažnai užduodami klausimai
Laikykite hermetiškame inde, esančiame vėsioje, sausoje vietoje iki vienerių metų. Žolelės ir prieskoniai išliks švieži ir kvapni.
Nors galite to praleisti, mitybos mieliai prideda tą specialų „Umami“ skonį, dėl kurio šis mišinys tampa unikalus. Raskite jį daugumos maisto prekių parduotuvių prieskonių koridoriuje arba sveiko maisto skyriuje.
Pabarstykite jį ant karštų bulvyčių iškart po virimo, o jie vis dar turi nedidelį aliejaus blizgesį. Tai puikiai padeda prieskoniams prilipti.
Spausdinti
* Magija* prancūziško kepimo prieskoniai
Padarykite šį prancūzišką kepimo prieskonių sumaišymą vos per 2 minutes! Šis pikantiškas, česnakinis ir „sūrus“ prieskonių mišinys įprastas bulvytes paverčia restorano kokybės skanėstais. Tai veganai, be pieno ir be galo universalūs!
- Prep laikas: 2 minutės
- Virkite laikas: 0 minučių
- Bendras laikas: 2 minutės
- Išeiga: 6 šaukštai 1x
- Kategorija: Prieskoniai
- Metodas: Maišyti
- Virtuvė: Amerikos
- Dieta: Veganas
- 2 šaukštai Džiovintos petražolės
- 2 šaukštai košerinė druska
- 2 šaukštai mitybos mieliai*
- 1 šaukštas svogūnų milteliai
- 1 šaukštas česnako milteliai
- Išmaišykite visus ingredientus. Įmaišykite sandariai uždarytą indelį vėsioje, sausoje vietoje iki 1 metų.
Pastabos
*Mitybos mielės yra išjungtos mieliai, kurie atrodo kaip geltoni, milteliniai dribsniai. Šiomis dienomis gana lengva rasti daugelyje maisto prekių parduotuvių, arba galite nusipirkti internetu.
Daugiau prieskonių mišinių
Sukurti „pasidaryk pats“ prieskonių mišinius namuose yra taip lengva! Jie skonis neįtikėtinai-geriau nei parduotuvėje perkami-ir yra ir linksmos dovanos. Išbandykite visus mūsų prieskonių mišinius (išvardytus pagal stilių):