Vasaros sezonas yra skirtas prisiminimams su šeima ir draugais kurti, nesvarbu, ar tai būtų kelionės keliais, maisto ruošimas, atostogos paplūdimyje. Tačiau kiekvienoms vasaros salotoms paprastai yra daug ant grotelių keptos raudonos mėsos ir perdirbtų užkandžių.
Taigi, jei ieškote lengvesnio vasaros kąsnio, kuris būtų saldus, pikantiškas ir supakuotas su prieskoniais, šie karšti medaus aštrūs vištienos kąsneliai yra sukurti jums!
„MyFitnessPal“ bendradarbiauja su turinio kūrėju ir gurmanu Keltonu Maloy, kuris tai sukūrė daug baltymų turintis receptas patenkinti potraukį kokios nors geros senamadiškos keptos vištienos su smagiu posūkiu.
„Esu išbandęs ore keptą vištieną, bet tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių“, – rašė jis savo „Instagram“ įraše. „Man patinka saldūs ir sūrūs deriniai, o šis HITS!
Linksmas faktas: Ar žinojote, kad MyFitnessPal mūsų duomenų bazėje yra daugiau nei 2000 receptų? Raskite kitą mėgstamą daug baltymų turintį maistą programėlėje!
Sveiki apsikeitimai
Kepta vištiena paprastai remiasi miltais ir aliejumi, kad būtų sukurta traški vištienos danga. Nors ir skanus, jame taip pat daug kalorijų ir riebalų. Tradicinė kepta vištiena ir kiti kepti maisto produktai gali jums padėti širdies sveikata jei valgysite juos per dažnai.
Jei šią vasarą norite atsisakyti nesveikų aliejų, mes jus turime. Šiam receptui nereikia aliejaus, nes keptuvė sukuria tobulą traškią dangą.
Nors ji nėra iškepta kaip tradicinė vištiena, joje gausu prieskonių ir aštraus karšto medaus. Tai sveikesnis ir kvapnesnis visų laikų vasaros klasikos variantas.

Kodėl mes mylime baltymus
Šis daug baltymų turintis receptas puikiai tinka tiems, kurie ieško pikantiško užkandžio, kuris padėtų pasiekti savo makroekonominius tikslus. P
Baltymai yra ypač svarbi maistinė medžiaga kiekvienam, tačiau valgyti didesnį kiekį yra puiku tiems, kurie to nori auginti raumenis ir stiprinti kaulų sveikatą. Šie vištienos kąsneliai leidžia lengvai pasiekti šiuos baltymų tikslus, tuo pačiu patenkinant potraukį.
Nedvejodami pridėkite daugiau pasirinktų prieskonių arba sumažinkite aštrų padažą, kad jis būtų švelnesnis. Nesvarbu, ar trokštate vasaros karščių, ar mėgaujatės saldesnėmis akimirkomis, šie vištienos kąsneliai bus jūsų vasaros užkandis!
Karšti medaus vištienos kąsneliai
Porcija: 4
Ingridientai
Vištienos įkandimams:
- 1 puodelis kukurūzų dribsnių, susmulkintų į smulkius trupinius
- 1/2 puodelio universalių miltų
- 1 šaukštelis. rūkytos paprikos
- 1 šaukštelis. česnako milteliai
- 1 šaukštelis.n druskos
- 1/2 šaukštelio. Juodasis pipiras
- 2 kiaušiniai
- 1 svaras vištienos krūtinėlių arba šlaunelių be kaulų, be odos, supjaustytų kąsnio dydžio gabalėliais
Karštam medaus padažui:
- 1/4 puodelio medaus
- 1 valgomasis šaukštas. karštas padažas (pagal skonį)
- 1 šaukštelis. raudonųjų pipirų dribsnių
- 1 valgomasis šaukštas. sviesto, lydyto
Kryptys
- Negiliame dubenyje sumaišykite susmulkintus kukurūzų dribsnius, miltus, rūkytą papriką, česnako miltelius, druską ir juoduosius pipirus. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.
- Kitame negiliame dubenyje išplakite kiaušinius.
- Kiekvieną vištienos gabalėlį panardinkite į išplaktus kiaušinius ir įsitikinkite, kad jis visiškai apsemtas.
- Perkelkite kiaušiniais apteptą vištieną į kukurūzų dribsnių mišinį ir švelniai paspauskite, kad danga suliptų. Įsitikinkite, kad kiekvienas gabalas yra kruopščiai padengtas.
- Įkaitinkite keptuvę iki 375 °F (190 °C) maždaug 5 minutes.
- Dengtus vištienos kąsnius išdėliokite vienu sluoksniu oro gruzdintuvės krepšelyje. Venkite perpildymo; tai gali tekti daryti partijomis, atsižvelgiant į jūsų keptuvės dydį.
- Kepkite vištienos kąsnius ore 10–12 minučių, įpusėjus apversti, kol jie taps auksinės rudos spalvos ir iškeps. (Vidinė temperatūra turi siekti 165 °F arba 74 °C).
- Kol vištiena kepa, nedideliame dubenyje sumaišykite medų, karštą padažą ir lydytą sviestą. Gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisas padažas.
- Kai vištienos kąsneliai iškeps, perkelkite juos į didelį dubenį.
- Vištienos kąsnius apšlakstykite karštu medaus padažu ir išmeskite, kad tolygiai pasidengtų.
- Nedelsdami patiekite karštus medaus traškius vištienos kąsnius, jei norite, su papildomu padažu ant šono.
Maistingumas porcijoje:
Kalorijos: 424; Baltymai: 49,6g; Riebalai: 7,4g; Angliavandeniai: 38,4 g